torsdag 11. juni 2009

Verden: møt Rikke! Dette er hunden min (skal snart bli det i alle fall). En Portugisisk vannhund (av og til lurer på om hun er dels kenguru). Ei 5 år gammel jente. Hun er bare helt herlig og skjønn, og kommer nok til å være innom bloggen min ofte! Hun er supersnill, ikke masete, leken, ikke-røytende, sosial...ja.....hva skal en si? Er hun ikke søt?
















4 kommentarer:

  1. Hun skremte meg ikke, og det er jo lovende :P

    SvarSlett
  2. hihi, hun er veldig rolig med folk i alle fall, går bort og snuser forsiktig, og er de ikke interessert, så går hun vekk

    SvarSlett
  3. Morro med hund i huset igjen da, Lotte. Du får være prøveklut mtp denne rasen, kanskje det kan bli en fremtidig hund her på gården også. En røytefri hund er veldig kjekt å ha, samt at det bør være lite pelsstell (med Goffy i minne. Kommer nok en ny hund i hus her også med tid og stunder, bare litt småbarnsliv som skal gjøres unna først;=)

    SvarSlett
  4. så langt så kan jeg i alle fall anbefale denne rasen på det varmeste: lærevillig, menneskekjær, flink med barn, vakthund, ikke-røytende, og pelsstell? ja det blir hva du gjør det til. om den holdes kortklipt, så er det praktisk talt ingenting. om du velger å ha litt pelslengde, så blir det mer. Skal sørover neste uke, så hvis det passer seg sånn, så kan du jo hilse på henne? LM skal på sykkeltur fra BODØ til TRONDHEIM...gale mann....

    Har også kommet i kontakt med flere som har rasen her i Trondheim, og ser at rasen krever god og tidlig oppfølging og trening for å bli fin, ellers så kan den fort bli litt "ustyrlig". Det sies blant annet at for å ha Portis, så må du ha endel humor... ;)

    SvarSlett